уторак, 24. фебруар 2015.

САОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ


Поштовани,

У последње време на појединим порталима на Интернету, лажним представљањем у име Општинског одбора ПУПС-а Нови Београд, на перфидан и веома груб начин, путем изношења полуистина и неистина о нашим активностима и иступањима наших функционера, покушава се створити искривљена слика и нанети политичка штета нашој организацији. Овим путем обавештавамо све кориснике Интернета и других друштвених мрежа да Општински одбор ПУПС-а Нови Београд има своју званичну Интернет адресу http://www.pups-novibeograd.org.rs/ и /www.pups novibeograd.blogspot.com/као и адресу Актива младих Општинске организације ПУПС-а Нови Београд на Фејсбуку https://www.facebook.com/pups.novi.beograd?fref=ts .
Садржај информација на ове три локације Општинског одбора ПУПС-а Нови Београд представља наше ставове а од свих других информација објављених у наше име на електронским медијима унапред се ограђујемо. Поштовани, још једанпут Вам се захваљујемо што пратите наш рад путем овог медија, уз обећање да ћемо и убудуће настојати да Вас што брже и објективније информишемо о раду и активностима Општинског одбора ПУПС-а Нови Београд. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...