субота, 17. август 2019.

KRKOBABIĆI KUPILI STAN U TIVTU Cveta porodični biznis u Crnoj Gori

Podgorička kompanija "Jet Direct", koja je u vlasništvu članova porodice srpskog ministra bez portfelja za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milana Krkobabića, širi biznis i imovinu u Crnoj Gori.
Prema podacima Dana, ta kompanija u prošloj godini kupila je jednostoban stan u blizini naselja Porto Montenegro u Tivtu.
Nije u potpunosti jasno koliko tačno su predstavnici firme porodice Krkobabić izdvojili za stan od 137 kvadrata u Tivtu, međutim na osnovu finansijskih izvještaja dostavljenih Poreskoj upravi može se zaključiti da ta nekretnina vredi oko 155.000 evra.
Da Krkobabići dobro posluju u Crnoj Gori potvrđuju bilansi stanja i uspeha "Jet Direct”" dostavljeni Poreskoj upravi.
Tako je prijavljena ukupna dobit te firme, koja je godinama povećavana, i koja je u decembru 2018. godine iznosila 4.184.365 evra. Nebojša Krkobabić i bratanić Marko Krkobabić vlasnici su polovine podgoričke kompanije. Druga polovina pripada Milutinu Damjanoviću, koji je direktor njihove srpske firme, i Bojanu Repiću, koji je u beogradskoj firmi "Jet Direct" predstavnik za tehničku podršku.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...