субота, 25. јул 2015.

KOSTA ARSENOVIC 2013 PARLAMENT

Arsenović: Podneću ostavku ako su moje godine problem

Potpredsednik Skupštine Srbije Konstantin Arsenović izjavio je danas da je spreman da podnese ostavku na tu funkciju, ako je razlog za izbor još jednog potredsednika parlamenta to što neko misli da on zbog svojih godina ne može uspešno da obavlja tu funkciju.
Arsenović je, u okviru vremena za postavljanje poslaničkih pitanja, pitao predsednika parlamenta da li su tačni navodi u "Politici" da je razlog za izbor novog potpredsednika parlamenta to što on zbog svojih godina ne može uspešno da obavlja tu funkciju.

“Ako je to jedan od razloga ja vas molim da podnesem ostavku na tu funkciju u cilju poboljšanja rada skupštine i smanjenja troškova. Ne želim da budem jedan od razloga zbog kojeg se bira novi predsednik, mada smatram da to nije opravdanje i da moje godine nisu razlog”, rekao je Arsenović.
 
Predsednik skupštine Nebojša Stefanović odgovorio mu je da je ponosan na sve potpredsednike parlamenta, da svi oni rade svoj posao na najbolji način i da Arsenovićeve godine nisu smetnja, već da je njegovo iskustvo dragoceno.
Žao mi je što je neko pomislio tako nešto, vi ste uvek dobrodošli i drago mi je što ste deo našeg tima”, rekao je Stefanović.
 
Skupština Srbije juče je raspravljala o izboru još jednog potpredsednika parlamenta, što je obrazloženo povećanjem obima rada parlamenta. Parlament ima pet potpredsednika.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...