субота, 30. април 2016.

Koalicija na Novom Beogradu se preispituje i konsoliduje redove...

U post izbornom periodu treba da se dogovori politička komasacija stranaka udruženih u koaliciju oko SNS-a, a na teritoriji gradske opštine Novi Beograd.

Zbog promašenog političkog delovanja i loših rezultata od očekivanih i dogovorenih,stvara se potreba centralizovanog delovanja u koaliciji na opštini.
Glatka i ekspresna pobeda GG koju predvodi Aleksandar Šapić pokazala je manjkavosti koalicije.

Postavlja se pitanje članu veća iz redova Pups-a gdinu Zlatku Šobotu ,Šta je uradjeno da se pomenutim programima koje organizuje opština Novi Beograd  ,(da se spreči ili preimenuje) a koji su imali oslonac kod GG* za naš grad* da preuzme penzionersku populaciju i navede da njega,prepoznaju i  izaberu kao lidera koji zastupa i vodi računa o starijim licima i penzionerskoj populaciji?

Koliko je utrošeno novca iz opštinskog budzeta a za potrebe izborne kampanje *GG za naš grad* a da gdin Zlatko Šobot je jednostavno prešao preko toga i da jednom rečju nije ni našao za shodno da pomene Pups kao nosioca brige i zaštite penzionera na opštini?

Koliko je penzionera stvarno glasalo za koaliciju???koliko sigurnih glasova?a gde je ostatak?

Jeftina politička kampanja negativno će se odraziti na pojedine funkcionere Pups-a.
Ne prepoznavanje protivnika i njegovih jeftinih namera govori nam da su pravljeni jeftini
politički dogovori najprizemnijeg oblika.
Prvo je izbačen Sps iz koalicije a zatim podržan aktuelni predsednik opštine svojim nečinjenjem.Ali to nemožemo da prihvatimo kao alibi.

Penzioneri kao nosioci biračkog tela pretvoreni su u amorfnu masu.
Neko treba ozbiljno da podnese račune kako partiji tako i članovima ,simpatizerima kao i javnosti.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...