четвртак, 21. јул 2016.

Crnogorski homofobi iz Dveri na listi Aleksandra Šapića


Na izbornoj listi Aleksandra Šapića za odbornik u Skupštini Opštine Novi Beograd nalaze se crnogorski homofobi iz Dveri. Novoizabrani Predsednik Skupštine opštine Novi Beograd!
Iza vesele, razigrane i šarene predizborne kampanje Aleksandra Šapića na Novom Beogradu kriju se crnogorski homofobi iz Dveri.
Pošto 2014. godine sa drugog mesta na listi Dveri nije uspeo da se ugura u Narodnu skupštinu, Radovan Tvrdišić, nekadašnji član Upravnog odbora Dveri, odlučio je da se priključi Aleksandru Šapiću koji ga je stavio na 10. mesto na izbornoj listi  za odbornike u SO Novi Beograd.
Tvrdišić je u okviru dverjanskih “porodičnih šetnji” bio poznat po brojnim homofobičnim izjavama. Odgovorno je tvrdio da “homoseksualci žele da unište srpske porodice”.
Režimsko ponašanje je toliko štetno i antisocijalno, kada promoviše gej paradu i omogućava oružano marširanje tih sektaša (mislimo na LGBT aktiviste a ne na homoseksualce) kroz Beograd, da to sve čestite ljude u Srbiji provocira. U narodu koji ubrzano umire zbog bele kuge i pada nataliteta, režim odvaja ogromna sredstva, oteta od poreskih obveznika, da promoviše onaj model seksualnog ponašanja koji direktno udara u temelje tradicionalne višedetne porodice. A tradicionalna višedetna porodica je jedina institucija koja može da obnovi naš narod i podigne natalitet, rekao je Tvrdišić u jednom intervjuu.
Budući da su Radovan Tvrdišić i njegov brat Danilo Tvrdišić, nekadašnji odbornik u SO Zemunu, zajedno sa Vladnom Glišićem od Dveri preuzeli ultradesničarski internet radio “Snaga naroda”, Šapić verovatno računa na medijsku promociju kod desničara.
Klan Tvrdišić je rodom iz Bijelog Polja. Novobeograđane posle izbora, ukoliko glasaju za Šapića, čekaju crnogorski homofobi iz Dveri na upravljačkim funkcijama.
Pored homofoba iz Dveri, na listi Aleksandra Šapića nalaze se Šapićev brat, majka, otac i jedan korumpirani bračni par.
http://www.teleprompter.rs/crnogorski-homofobi-iz-dveri-na-listi-aleksandra-sapica.html

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...