четвртак, 14. јун 2018.

Klubu generala i admirala Vojske Srbije

Umjesto da budete sa starješinama kojima ste komandovali i svojim prisustvom podržite zahtjev za prestanak pljačke, na skupštini Kluba generala i admirala Vojske Srbije ste izvrgli generale i admirale ruglu.
 Zahtijevam da me izbrišete iz članstva pošto ne pripadam sistemu vrijednosti, od ovog trenutka samo vašeg Kluba.
Božo Novak 


ВОЈНИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ ПОДРЖАО ЈЕ ПРОТЕСТ УДРУЖЕЊА СИНДИКАТА ПЕНЗИОНИСАНИХ ВОЈНИХ ЛИЦА СРБИЈЕ ПОД НАЗИВОМ „НЕЋЕМО ЗАРЕЗЕ, СТАВИМО ТАЧКУ НА ПЉАЧКУ ПЕНЗИОНЕРА“ ОДРЖАН 12.06.2018.ГОДИНЕ У БЕОГРАДУ



Sa protesta penzionera koji je organizovalo Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije (USPVLS) u Beogradu, 12. juna 2018. godine poslat je dopis i predsednici Narodne skupštine Republike Srbije, kao i svim poslaničkim klubovima.

Poštovana predsednice Narodne skupštine Republike Srbije, poštovani narodni poslanici,
  • Obraćamo vam se, imajući u vidu da je ustavna nadležnost najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji nadzor nad izvršenjem zakona i njihovog tumačenja, povodom najave predsednika Republike Srbije da će ukinuti Zakon o privremenom uređivanju načina isplate penzija, odnosno umanjenju penzija, od novembra 2014. godine i diskriminacije vojnih penzionera zbog toga što im je redovno povećanje penzija od 4,21% za 2007. godinu, Zaključkom Vlade Srbije od 30.10.2015. godine uračunato u vanredno povećanje penzija 11,06 % od 1.1.2008. godine, čime su im penzije trajno umanjene za taj procenat.



Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...