недеља, 30. децембар 2018.

Jovan Tamburić ,obraćanje javnosti i kolegama

Ispranim mozgovima medju penzionerima koji su podržavali i podržavaju svaku vlast smeta vest da je Sindikat vojnih penzionera podržao protest "1 od 5 MILIONA"

Kolege penzioneri i ostali, do sada sam ignorisao neke besmislene komentare da ne koristim reci koje bi ih bolje opisale. Komentari u vezi mog ucesca i podrške protesta "1 od 5 miliona", pokazuju da su im vrane popile mozak i da u svojim komentarima izvrcu cinjenice. 

Ocigledno da aktuelnoj vlasti nisu potrebni PINK i ostali proizvodjaci magle i lazi jer su oni njeni pravi predstavnici. Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica je formirano zbog toga sto nas korumpirani lideri penzionera nisu zastitili od pljacke i diskriminacije. 

Upravo su oni formirali i finasirali PUPS i podržavaju stranke aktuelne vlasti koje nas penzionere urnisu. Naravno da korumpirani i pljackaski sistem koji je uspostavljen dozivljavaju kao svoj jer im je u njemu dobro, na nezakonit nacin naplacuju clanarinu nepostojecih clanova, koriste prostorije Fonda PIO i MO bez naknade, dobijaju novac iz budzeta, razvili su biznise sa osiguranjem, telefonskim provajderima. pogrebnicima, vode ih na izlete, vecere, pozivaju na prijeme i dr.
 Sada im smeta vest u medijima da su penzioneri podržali proteste studenata-svoje dece. 
Фотографија корисника Jovan Tamburic
Da li oni to zamisljaju da je Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica skup nepismenih i penzionera sa bolesnim politickim ambicijama, koji znaju manje od njih.

 Svi se slažemo da su sudovi jedan od puteva nase borbe za otete penzije ali smo svesni cinjenice da sudovi u Srbiji zauzdani i da gradjanima ne dosudjuju pravdu. 

Podržali smo proteste jer bez promene sistema u kojem lažovi i lopovi unistavaju Srbiju i buducnost nase dece i jer, samo promene sistema vlasti mogu garantovati vraćanje dela otetih penzija i penzionerima garantovati stecena prava. Kome to nije jasno neka bar cuti. 
Nekima od penzionera koji su u ratovima i privatizacijama razvili biznise penzija nije ni potrebna, nama jeste. Svako od nas ima svoju biografiju u kojoj se zna sta smo i kako radili u zivotu i spremni smo da je uporedimo sa bilo kim od onih koji nas kritikuju.
 Nisam iznenadjen ali sam razocaran ponasanjem kolega koji nemaju hrabrosti da glasno izgovore zahteve za postovanjem svojih prava ocekujuci da to rade neki "ludaci" dok oni pametno cekaju da koriste rezultate borbe.
 Do pobede prava i pravde!

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...