недеља, 30. децембар 2018.

poziv samosvesnih vojnih penzionera koji smeta kliki u udruženjima vojnih penzionera oko vlasti

Протест грађана " 1 од 5 МИЛИОНА" 29.12.2018. године у 18 сати на Студентском тргу у Београду
Војни пензионери су 2015. године међу првима масовно изашли на улицу због бирократског насиља и отимања њихових права и имовине. Заједно са цивилним пензионерима до сада смо организовали 8 протеста због неусклађивања, неуставног и неморалног смањивања пензија од 2014. до 2018. године. Актуелна власт нас не чује јер законом није регулисала враћање отетих пензија. 
Завршимо на 5 протесту ове године са нашом децом која се боре за своју будућност у Србији!
Пензионери су сведоци да у Србији све може и мора стручније, одговорније, моралније и поштеније! Само демократска промена система нама и нашој деци гарантује сигурну будућност! Искористимо могућност да домаћи и светски медији говоре и о пљачки пензионера у Србији. 

Захтеви протеста 29.12.2018. године у 18 сати на Стдентском тргу:
 
1. РТС: 5 минута у Дневнику 2 РТС за гостовање представника протеста, уз објављивање истинитих података о броју окупљених незадовољних грађана, емитовање веродостојних снимака са протеста, као и објављивање захтева грађана на протесту. Да се у свакој информативној емисији омогући опозицији да износи своје ставове и да се на тај начин омогући сагледавање и других политичких опција. Подсећамо - то је законска обавеза Јавног сервиса.

2. Открије јавности налогодавце и починиоце убиства Оливера Ивановића, налогодавце и починиоце покушаја убиства Борка Стефановића и Милана Јовановића.

3. Смена Небојше Стефановића, због криминализације друштва и вређања протестаната.

На протесту ће говорити само јавне личности!.
Организатори протеста студенти су се већ доказали на априлским протестима и треба да им верујемо!
Видимо се!

1 коментар:

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...