четвртак, 24. март 2022.

KO VUČIĆU PRODAJE NA SVIM NIVOIMA MAGLU I TO USPEŠNO ???

 Na listi kandidata za Narodne poslanike republičke skupštine se uz predsednika PUPSa i aktuelnog ministra za NEbrigu o selu 

Milana Krkobabića, diplomiranog ekonomiste, LAŽNA DIPLOMA

nalaze i Hadži Milorad Stošić, oficir u penziji, IZ NIŠA

Momčilo Vuksanović MOMA BRADA, zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije, penzioner - slikar, IZ DESPOTOVCA

Stefan Krkobabić, diplomirani menadžer za odnose s javnošću, LAŽNA DIPLOMA

Vladan Đukić, penzioner-pilot, 

Jelisaveta Veljković, penzioner- dipl. pedagog, 

Dragan Marković MARKONI penzioner- ISTERAN IZ BIA , 

Borisav Kovačević, penzioner -dipl.filolog, Ilo Mihajlovski, oficir u penziji i Slobodan Veličković, pukovnik u penziji.

Na listi kandidata za odbornike skupštine grada Beograda 

 Ružica Belanović, v.d. predsednika Gradske organizacije penzionera Beograda - penzioner, Aleksandar Đukić dipl.ekonomista SIN VLADANA ĐUKIĆA,  Milivoj Stanić, penzioner i Vojislav Đorđević, dipl.specijalista ing. menadžmenta.

Skupu je prisustvovao i uzeo aktivno učešće i predstavnik koalicionog partnera PUPSa, predsednik gradskog odbora Srpske lige Vladimir Jestrović. ( teška prevara)

PENZIJA JE STEČENO I NEOTUĐIVO PRAVO A BELANOVIĆKA LAŽE

 „Mi penzioneri nemamo vremena da čekamo, nama sve što treba, treba sada i odmah, a to su iznad svega redovne i sigurne penzije. To će nam omogućiti i ubuduće Milan Кrkobabić i Aleksandar Vučić. ”

 izjavila je danas na predizbornom skupu u opštini Novi Beograd 


Ružica Belanović, predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda 

i prva na listi PUPS-a za gradske izbore. 

IMENOVANA OD STRANE VLADANA ĐUKIĆA DA OBMANJUJE PENZIONERE PO BEOGRADU.

                              VLADAN ĐUKIĆ I GORAN VESIĆ OBMANJUJU GRAĐANE

PUPS i Srpska liga potpisali sporazum o saradnji: Beograd - socijalno odgovorni grad

                       LAŽI SA KOJIMA VEŠTO SE SLUŽI VLADAN ĐUKIĆ 

VLADAN ĐUKIĆ SA SVOJIM OBMANJIVAČIMA USPEŠNO LAŽE PENZIONERE 

Beogradski odbori Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Srpske lige potpisali su danas, povodom predstojećih beogradskih izbora, sporazum o saradnji jer imaju isti cilj "učiniti Beograd socijalno odgovornim gradom".

"Sve tekovine PUPS-a u gradu Beogradu vezane za socijalnu politiku biće sačuvane i proširene – od besplatnog gradskog prevoza do socijalnog preduzetništva koje konačno mora da zaživi. U Beogradu ga želјno iščekuje minimum 100.000 osoba sa invaliditetom", poručio je funkcioner PUPS i potpredsednik Skupštine Srbije Stefan Krkobabić, nakon potpisivanja sporazume.

TO JE OBIČNA LAŽ KOJU JE U KUHINJI PUPSA SPREMIO VLADAN ĐUKIĆ !

"Srpska liga će podržati Program PUPS-a za predstojeće gradske izbore kao i kandidata za gradonačelnika za koga se PUPS opredeli", izjavio je Djurdjev, navodeći da je PUPS "treća po snazi i najkredibilnija politička partija danas u Srbiji". 

U ime PUPS-a Sporazum je potpisao Vladan Djukić, koordinator gradskog odbora Beograd.

SRPSKA LIGA JE POTPUNO MINORNA NA POLITIČKOJ SCENI I POTPUNO NEPOZNATA JAVNOSTI. TO JE PROIZVOD IZ KUHINJE KOJI SLUŽI DA SE PREKO PUPSA ODREĐENI "KADROVI " UBACE U POLITIČKE STRUKTURE .

ČIM JE NA SASTANKU PRISUSTVOVAO ČUVENI MARKONI , JASNO VAM JE KOJI JE TO LONAC. 

TRIO ĐUKIĆ KRKOBABIĆ 3 I MARKONI
DA SE ZABELEŽI I OVEKOVEČI 






 Koordinator Gradskog odbora PUPS-a i nekadašnji gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Djukić, podsetio je, kako kaže "na tekovine PUPS-a" i izjavio da su one polazište za poboljšanje položaja penzionera u narednom periodu.

U ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, obratio se predsednik gradskog odbora Beograd Vladimir Jestrović koji je pozvao penzionere da 3. aprila izaberu listu "Aleksandar Vučić Zajedno možemo sve."

TO SU NEKI VAMPIRI KOJE JE PRONAŠAO MILAN KRKOBABIĆ ! I TO GARANT U KAFANI.

Prva na listi PUPS-a za gradske izbore Ružica Belanović, izjavila je na predizbornom skupu u Mladenovcu da penzioneri žele da se bave različitim aktivnostima koje ih zbližavaju i pozvala lidera PUPSa Milana Krkobabića i SNS-a Aleksandra Vučića "da im to omoguće".

SRAMOTNO OD RUŽICE DA SE BAVI LAŽIMA I ZABLUDAMA 



                                         OVAJ JE POD IMENOM VLADIMIR JESTROVIĆ 

PUPS – Partija (ne)časnih namera: Vampiri u šatou

 Krckajući politički profit koji je ostvario pokojni Jovan Krkobabić, koji je, iako je i sam istovremeno uživao i visoku penziju i apanažu kao predsednik UO Fonda PIO, ostao upamćen kao tvrdi zastupnik interesa penzionerske populacije, zaslužan za najveće povećanje penzija u novijoj istoriji (14,13 odsto oktobra 2008), a koje su ekonomisti ocenili kao „državni udar“ sa dugoročnim posledicama – PUPS opstaje u kolaboraciji sa vlastima bez obzira na to ko je predstavlja – Tadić, Dačić ili Vučić, njima je svejedno. Kao „zaštitnici“ starih i nemoćnih podržali su umanjenje penzija i glasali za usvajanje budžeta za 2018, kojim to umanjenje ostaje na snazi. Umesto da edukuju penzionere kako da se bore za svoja prava i zatraže ostavku ministra finansija koji, bez ikakvih političkih i pravnih posledica, tvrdi kako država garantuje samo pravo na penzije, ali ne i njihov iznos, posle deset godina participiranja u državnim organima zemlje, jedine u Evropi koja nije započela reformu penzionog sistema, PUPS-ovci otkrivaju rupu na saksiji – neophodnost hitne reforme. A dok radne grupe ne pripreme strategiju, oni će još malo da se bore s vampirima u šatou, na dva fronta i za bar dve plate. 

Poput člana Izvršnog odbora PUPS-a Vladana Đukića, koji, uz penziju od 75.000 dinara, kao savetnik direktorke „Pošta Srbije“ prima još 150.000 dinara, a njegova koleginica, narodna poslanica Snežana Petrović, iste savetničke usluge naplaćuje 170.000, uz skupštinski paušal od 27.320 dinara, tri stana, tri automobila, depozit u banci… (podaci Agencije za borbu protiv korupcije).

https://slobodna.rs/politika/pups-partija-necasnih-namera-vampiri-satou/

DA SE PODSETIMO STA JE RADIO VLADAN DJUKIĆ ZA VREME MANDATA DRAGANA ĐILASA

 Naime, na čelu Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, političkom trgovinom, došla je izvesna Snežana Stošković, penzionerka, sociolog, bivši funkcioner jugoslovenskog Crvenog krsta i dokazana švercerka, specijalista za "krizna vremena", kako ona iz devedesetih, tako i ova danas...

Kao "kadar" PUPS-a, bliska saradnica klana Krkobabić i miljenica Dragana Đilasa, dobila je vlast, ali i šansu da malo "sredi" socijalnu zaštitu, da razbije penzionersku monotoniju, a usput i " malo" zaradi. Šta da se radi kad u zemlji Srbiji nema dovoljno stručnih i iskusnih ljudi?

Tu je gospođa penzionerka, koja ispunjava uslove koje se tiču godina starosti, ali ne i sitnice - uslova koji se tiče kvalifikacije.

Iako po Zakonu o socijalnoj zaštiti sociolog ne bi ni mogao da obavlja ovu funkciju, moćnici su već stekli dobro iskustvo u kršenju zakona, i ne samo ovog. Pored penzije koju redovno prima, tu je i te kako dobra plata, a i procenat od projekata koje nevladine organizacije realizuju preko njene ustanove. Ova super baba je iskoristila svu svoju moć, pa je tako pozapošljavala svoje rođake i prijatelje, iako nijedan od njih nema nikakve veze sa socijalnom zaštitom.

Svoje "gazdovanje" je započela "čišćenjem" i smenom najsposobnijih profesionalaca, poštenih, vrednih i visoko moralnih ljudi. Neposlušnost kažnjava premeštanjem radnika, čime najgrublje krši osnovna ljudska prava. Demokratija je za nju samo floskula kojom se dokopala vlasti. Nije slučajno da je na rukovodeća mesta u odeljenjima ove ustanove postavila kurve, alkoholičare i psihopate. Kome je još danas do morala? Zgrabi što više možeš, iovako neće dugo trajati... A za grabež su joj potrebni lojalni ljudi. Jedna od takvih je i Nevena Crnobrnja-Letić, rukovodilac odeljenja Stari grad. Nije preporuka to što ima završenu višu školu, nego činjenica da je iskusni kriminalac, sa debelim kriminalnim dosijeom!

Jača je od zakona, a to je danas kvalitet. Protiv nje su pokrenuti krivični postupci zbog zloupotrebe službenog položaja i pronevere stanova, ali nije završila u zatvoru. Sposobna žena. Takva će dati pun doprinos tek kada bude rukovodila. Za sadašnju vlast ovo je pravi kadar. Diploma nema nikakvog uticaja. Da bi se učvrstila na svom rukovodećem položaju, po već oprobanoj recepturi, našla je ljubavnika, koji će biti njen zaštitnik, i to samog sekretara Sekretarijata za socijalnu zaštitu Vladana Đukića.

Gospodin Vladan Đukić je aktuelni sekretar Sekretarijata za socijalnu zaštitu. Još je jedan od članova PUPS-a kome se posrećilo da "pilotira" po socijalnoj zaštiti. Penzioner, i to avijatičar, čim je aterirao dobio je funkciju. Pa zar više puta nije potvrđeno da profesija nije od uticaja za položaje i funkcije. Tako se i njemu posrećilo da pored penzije zaradi još jednu funkcionersku platu. Pa neka sada neko kaže da se u zemlji Srbiji živi tako loše!

среда, 23. март 2022.

PUPS NOVI BEOGRAD PONOVO U STROJU

                                                    POŠTOVANI PENZIONERI !

                                PUPS ODBOR NOVI BEOGRAD  SA NOVIM RUKOVODSTVOM

ĐUKIĆ VLADANOM  A STARIM ZNANCEM JOŠ IZ VREMENA DRAGANA ĐILASA,

 BIO JE SEKRETAR ZA SOCIJALNU ZAŠTITU I OSVEDOČENI PREVARANT  A UMESTO

 ZAŠTITNIK PENZIONERA !

SADA JAŠE NA KRILIMA GORANA VESIĆA KAO PODGUZNA MUVA !

 DOBIO JE MESTO DIREKTORA BEOGRADSKIH GROBALJA I NEODVAJA SE OD DRŽAVNE KASE !

OSLADILO SE PA JE I NAPRAVIO SVOJU GRUPU ZA HARAČ ! 

PAZITE SE TOG HAJDUKA !

OBRLATIO JE PREKO BELANOVIĆKE SVE PENZIONERE BEOGRADA A ONA ZAUZVRAT

 KAKO ČUJEMO DOBILA JE MESTO ZA POSLANIKA U SKUPŠTINI SRBIJE ! 

PO SISTEMU JA TEBI A  TI MENI !

GDE SU NESTALI ČESTITI ČLANOVI PUPSA KOJI SU SVOJIM ZNOJEM I KRVLJU 

GRADILI PARTIJU I ČUVALI PENZIONERE OD OVAKVIH NEVOLJA ?

DOK JE BILO JOVANA KRKOBABIĆA BILO JE I ZAŠTITNIKA  !



Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...