четвртак, 24. март 2022.

PUPS i Srpska liga potpisali sporazum o saradnji: Beograd - socijalno odgovorni grad

                       LAŽI SA KOJIMA VEŠTO SE SLUŽI VLADAN ĐUKIĆ 

VLADAN ĐUKIĆ SA SVOJIM OBMANJIVAČIMA USPEŠNO LAŽE PENZIONERE 

Beogradski odbori Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Srpske lige potpisali su danas, povodom predstojećih beogradskih izbora, sporazum o saradnji jer imaju isti cilj "učiniti Beograd socijalno odgovornim gradom".

"Sve tekovine PUPS-a u gradu Beogradu vezane za socijalnu politiku biće sačuvane i proširene – od besplatnog gradskog prevoza do socijalnog preduzetništva koje konačno mora da zaživi. U Beogradu ga želјno iščekuje minimum 100.000 osoba sa invaliditetom", poručio je funkcioner PUPS i potpredsednik Skupštine Srbije Stefan Krkobabić, nakon potpisivanja sporazume.

TO JE OBIČNA LAŽ KOJU JE U KUHINJI PUPSA SPREMIO VLADAN ĐUKIĆ !

"Srpska liga će podržati Program PUPS-a za predstojeće gradske izbore kao i kandidata za gradonačelnika za koga se PUPS opredeli", izjavio je Djurdjev, navodeći da je PUPS "treća po snazi i najkredibilnija politička partija danas u Srbiji". 

U ime PUPS-a Sporazum je potpisao Vladan Djukić, koordinator gradskog odbora Beograd.

SRPSKA LIGA JE POTPUNO MINORNA NA POLITIČKOJ SCENI I POTPUNO NEPOZNATA JAVNOSTI. TO JE PROIZVOD IZ KUHINJE KOJI SLUŽI DA SE PREKO PUPSA ODREĐENI "KADROVI " UBACE U POLITIČKE STRUKTURE .

ČIM JE NA SASTANKU PRISUSTVOVAO ČUVENI MARKONI , JASNO VAM JE KOJI JE TO LONAC. 

TRIO ĐUKIĆ KRKOBABIĆ 3 I MARKONI
DA SE ZABELEŽI I OVEKOVEČI 






Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...