петак, 23. октобар 2015.

ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ У БОРБИ ЗА ПРАВА ПЕНЗИОНЕРА

ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ У БОРБИ ЗА ПРАВА ПЕНЗИОНЕРА
Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф. др Јанко Веселиновић, састао се данас са највишим руководством Удружења синдиката пензионера Србије, које окупља преко 300.000 чланова.
Делегацију Удружења ове, најбројније пензионерске организације, предводио је председник Миодраг Вујасиновић. Председник ПРЕОКРЕТ-а је подржао све активности и ставове изражене у отвореном писму ове организације, у коме се указује на положај пензионера у Србији, захтеве за поштовање Устава, стечених права и међународних конвенција.
Дата је пуна подршка борби ове организације за права пензионера. Председник проф. др Јанко Веселиновић уручио је програмске циљеве ПРЕОКРЕТ-а и писмо свим пензионерима, под називом “Победимо неправду”.
Договорена је даља сарадња кроз заступање циљева Удружења синдиката пензионера у Народној Скупштини РС и заједничке активности у правној борби за враћање стечених права и достојанства пензионера у Србији. На наредном састанку ће разговарати о детаљима даљње међусобне сарадње и покретању заједничких иницијатива.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...