четвртак, 22. јануар 2015.

Kонкурс за волонтере Kанцеларије за младе

Желиш да постанеш волонтер? Реализујеш програме који ће променити твоје окружење? Стекнеш искуство која ће ти значити за даљу каријеру?
Уколико је твој одговор на ова питања „да“, Канцеларија за младе општине Нови Београд те позива да се пријавиш на овај конкурс за волонтере и постанеш део нашег тима!
Канцеларија за младе Нови Београд реализује велики број програма за младе са ове општине као што су Каријерни инфо кутак, Школица новинарства, Европски волонтерски сервис, Виртуелно постаје ставрно(ст), Нови језици на Новом Београду, Клуб „Моја посла“. Сви ови програми  омогућавају младима додатно усавршавање кроз неформалну едукацију и квалитетније провођење слободног времена.
Ради што већег квалитета постојећих програма и креирања нових, Канцеларија за младе Нови Београд објављује конкурс за волонтере, на коме ће примити два волонтера која покажу највеће интересовање да се придруже нашем тиму и својим квалитетом допринесу раду ове канцеларије.
Од волонтера се очекује да након упознавања са Канцеларијом за младе, својим ангажовањем од 6 до 10 сати недељно допринесу унапређењу њених програма.
Сви волонтери након завршеног тромесечног ангажовања добијају потврду да су волонтирали у Канцеларији за младе од стране општине Нови Београд.
На конкурс се могу пријавити сви млади између 15 и 30 година, слањем своје биографије и мотивационог писма на мејл: ivan.despotovic@novibeograd.rs до 30. јануара 2015. године.
За све додатне информације можете позвати: 069 / 8808 701.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...