петак, 18. септембар 2015.

Krkobabić: Potvrđena podrška Vladinim merama

Krkobabić: Potvrđena podrška Vladinim meramaFoto: Medija centar
Lider PUPS-a Milan Krkobabić poručio je danas, u razgovoru sa građanima u centru Beograda gde je ta stranka organizovala akciju u okviru "Letnjeg karavana PUPS 2015", da je potvrđena utemeljenost podrške koju je ta stranka dala Vladi i koncepu premijera u sprovođenju fiskalne konsolidacije.
Krkobabić je, kako je saopšteno iz te partije, ponovio da penzije moraju da prate sudbinu plata, ali i da nema viška zaposlenih već manjka posla. 
On je rekao i da je PUPS utemeljio odgovornu socijalnu politiku i postao prepoznatljiv kao zaštitnik penzionera, zaposlenih u javnom sektoru svih korisnika socijalnih primanja. 
"Potrebno je da se stvori dobra drzava, ekonomski utemeljena, organizovana i efikasna, ali kojoj je neophodan PUPS kao korektivni faktor, da bi se izvrsila redistribucija dobiti i očuvala socijalna pravda", rekao je Krkobabić. 
Briga o penzionerima, dodao je, ne vodi se "zaključcima fantomskih organizacija", već istinskom borbom za zastitu penzija preko milion najugrozenijih penzionera i borbom za njihovu redovnost. 
"PUPS je u tome uspeo, ovo su bile kratkaročne, ali jedino moguće mere da bi penzije uopste opstale", rekao je Krkobabić.
On je dodao da je dobit koju je "Pošta Srbije" ostvarila u prvih šest meseci, najveća u istoriji tog preduzeća, što je "još jedan dokaz ozbiljnosti i odgovornosti koju PUPS i njeni funkcioneri pokazuju".

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...