уторак, 22. септембар 2015.

novosadski dnevnik

Пристојни људи и пристојан свет Војводине


Реформа пензијског система у Србији треба да обезбеди сигурност и редовност њихове исплате за коју ће гарантовати држава, изјавио је председник Партије уједињених
  • Лидер ПУПС-а Милан Кркобабић
Лидер ПУПС-а Милан Кркобабић
пензионера Србије Милан Кркобабић. Кркобабић је на скупу партије у Суботици рекао да кључни основни ставови ПУПС-а остају исти - заштита пензија, дугорочна стабилност, обезбеђивање сигурности и редовности и то кроз, како је нагласио, суштинску реформу пензијског система, примерену 21. веку, где у првом плану треба да буду редовност и сигурност исплате пензија.
„Само та редовност и сигурност чији је гарант држава могу да буду алтернатива свему ономе чему ћемо бити суочени. Скоро два милиона људи у Србији живи од пензије и ми с њима не смемо да се играмо. У питању је кључна животна егзистенција и ту морамо да нађемо праве одговоре”, рекао је Кркобабић.
ПУПС, по његовим речима, у предизборну кампању улази под слоганом „Пристојни људи и пристојни свет Војводине”, са циљем да тај, како каже, пристојни свет Војводине буде на правом путу дугорочне стабилности.„За ту дугорочну стабилност гарант налазимо у држави Србији, држави која ће бити економски утемељена, добро организована, ефикасна и захваљујући нама социјално праведна. То је један једини циљ - желимо социјално праведну државу, која ће бринути о свим слојевима”, рекао је Кркобабић у Суботици.
С. Иршевић

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...