понедељак, 28. март 2016.

KRKOBABIĆ: PUPS nosi barjak socijalne pravde!

KRKOBABIĆ: PUPS nosi barjak socijalne pravde!
Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da ta partija nosi barjak socijalne pravde
Beta 27. 03. 2016. 13:31
2
milan krkobabic sa saradnicom mirom petrovic
 
Tanjug
- Kada dođu izbori, neki misle da se barjak socijalne pravde može kupiti na kiosku... Ali on se zaslužuje mukotrpno služeći spostveni narod. I to nas razlikuje od drugih i uvek će nas razlikovati. Šta hoće taj PUPS - Hoćemo socijalnu pravdu - rekao je Krkobabić na predizbornom skupu PUPS u Beogradu.
On je kazao da su penzioneri osnovna ciljna grupa PUPS i da će im biti posvećeni i njihovoj egistenciji i dodao da je cilj PUPS da Srbija bude privredno utemeljena i efikasna.
- Da u prvi plan istaknemo četiri nova ocila nove srpske politike, a to su - red, rad, rezultat i odgovornost, samo to može da nas vuče napred - kazao je Krkobabić.
On je dodao da u Srbiji nema viška radnika, već manjka posla i da ne treba otpuštati zaposlene u nedostatku ideja.
Na skupu su govorili i funkcioneri PUPS, a prisustvovao je i predsednik Srpske napredne stranke, koalicionog partnera PUPS Aleksandar Vučić.
SLIČNE VESTI
KOMENTARI2
OSTAVI KOMENTAR
lilit27.03.2016. 16:20
Objavite ovo ako smete. Za početak, da zamenimo platu ja i tvoj sin, ja 40.000 dinara (40 god radnog staža) a mladi Krkobabić 200.000 dinara i 4 god radnog staža a već direktor!!!!!
6
0
Odgovori
gabing27.03.2016. 19:38
Verovao bih ti sve sto pricas kada bi se odrekao ogromne direktorske plate i ziveo od svoje penzije.
7
0
Odgovori

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...