уторак, 1. март 2016.

IZBORI Naprednjaci Svilajnca i PUPS potpisali sporazum o saradnji

Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) i Opštinski odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) danas su potpisali Sporazum o saradnji pred lokalne izbore, saopšteno je iz svilajnačkog odbora SNS.
Sporazum su potpisali Branislav Marinković, ispred opštinskog odbora SNS Svilajnac i Radiša Aleksić, ispred opštinskog odbora PUPS Svilajnac.
OO SNS i OO PUPS su najavili da će se zajedničkim delovanjem u političkim aktivnostima i učešću na lokalnim izborima zalagati za bolju budućnost Svilajnca i da svi stanovnici opštine Svilajnac žive bolje.
Usvojene su i polazne tačke za formiranje predizbornog programa pod nazivom „Program za penzionere“ koji će biti sastavni deo predizbornog programa zajedničke liste OO SNS Svilajnac i OO PUPS Svilajnac.
U Opštinskom odboru SNS Svilajnac su najavili u naredenim danima potpisivanje Sporazuma o saradnji sa još nekim od političkih stranaka i udruženja građana sa teritorije Opštine Svilajnac.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...