уторак, 17. март 2015.

 

- Организована хуманитарна акција под називом "ПОМОЋ НЕЗБРИНУТОЈ ДЕЦИ И СТАРИМА". Сваке године АКТИВ МЛАДИХ Партије Уједињених Пензионера Србије општински одбор Нови Београд, традиционално организује ову акцију.  Циљ хуманитарне акције је да са почетком зимског периода и доласка Нове године и Божићних празника улепша и олакша живот "малим и великим" људима којима је Ваша помоћ неопходна,
                                                            -ЛАЖ.

--Почетком марта члан Већа Златко Шобот, одређен за координатора радне групе која треба да анализира рад система "МЕГА" (интегрисани ИС општинске управе-сада "Хермес"), реализовао је истраживачки рад на тему: "Могући аспекти примене информационих система (ИС) у раду општинске управе".
Циљ поменутог рада је сагледавање могућности примене постојећих ИС и
апликативних (софтверских) програма који се користе у раду општинске управе и предлог мера за побољшање и (електронско) унапређење рада општинске управе њиховом применом.
                                                             -ЛАЖ.
- За новобеоградске пензионере месечно се организује "Новобеоградско друговање", манифестација дружења уз спортске активности; пикадо, шах, базар здравља и сл. Место одржавања, хала спортова "Нови Београд". напомена:(Активности планира и изводи тим демократске странке тако да пупс нема додирне тачке.)
                                                              -ЛАЖ.
-
- Оп.Од. ПУПС-а Нови Београд омогућио је да Оп.Од. Удружења пензионера Нови Београд да нагомилани дуг за комуналије отплати у више једнаких рата.напомена:члан најужег састава ОО Пупс-а је председник Оп.Од.удружења пензионера Новог Београда.
                                                               -ЛАЖ.
-- Члан општинског већа из редова ПУПС упутио је предлог председнику градске општине Нови Београд, да се за социјално угрожене категорије оснује фонд за социјалну помоћ у износу од 100 000 динара..напомена:флоскула је изречена и написана због замерки на пупс нови београд.блогспот.цом јер се ништа не ради на смањењу сиромаштва на општини.
                                                                -ЛАЖ.
- Покренута је иницијатива да се удружењу пензионера Новог Београда додели адекватан простор.
напомена:ова иницијатива постоји још од златка шобота и војислава јокића.само се преписује и може се рећи да се користи као обмана.                  -ЛАЖ.

                                                            ГОМИЛА ЛАЖИ!

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Отсећи хидри краке.(politički komentar)

Арсеније Станковић   Završio  IX Beogradsku gimnaziju, Vojno tehničku akademiju i Visoku vojnopolitičku školu JNA. Poslediplomske sudij...